IŠSKIRTINIS DĖMESYS KOKYBEI IR SKONIUI

DANVITA – kepykla, įsikūrusi Zarasuose. Įmonė veiklą pradėjo 1994 metais ir buvo viena pirmųjų privačių duonos kepyklų Lietuvoje. Savo veiklą pradėjusi įvairių šviežios duonos gaminių kepimu, 2001 metais asortimentą papildė riestainiais, traškučiais ir džiūvėsėliais. 2005 metais DANVITA pradėjo trapiųjų duonelių gamybą. 2010 metais rinkai pasiūlė pilno grūdo šiaudelius, o 2013 metais – sviestinius sausainius, įdiegus modernią sausainių gamybos liniją.

Šiuo metu pagrindinė įmonės veikla yra trapiųjų duonelių gamyba. UAB “Danvita” savo kepamus produktus rinkai tiekia su DANVITA ir RIDUTO prekiniais ženklais. Taip pat turime patirties gaminant produktus, kurie ženklinami privačiais prekių ženklais.

DANVITA produkciją parduodam Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje, Lenkijoje, Vokietijoje, Suomijoje, Švedijoje, Danijoje, Olandijoje, Šveicarijoje, Italijoje, Ispanijoje, Portugalijoje, Izraelyje, Australijoje, Naujojoje Zelandijoje, Japonijoje, Jungtinėse Amerikos valstijose, Ukrainoje. Eksportuojama virš 90% pagaminamos produkcijos.

Mūsų įmonėje dirba 100 kvalifikuotų darbuotojų, kurių išmonės, naujų idėjų bei energijos dėka, mūsų kepinius pamėgo ir vertina ne tik Lietuvos, bet ir užsienio šalių pirkėjai. Gamyboje naudojame modernius gamybinius įrenginius, kurie leidžia pasiekti ir išlaikyti aukštą gaminių kokybę. Nuolat investuojame į jų modernizavimą, gamybos procecų optimizavimą ir automatizavimą.

Ypatingą dėmesį skiriame kepamų produktų saugai. 2009 metais įmonėje įdiegėme bei sertifikavome maisto saugos vadybos sistemą pagal BRC standartą. Kiekvienais metais mūsų įmonę audituoja tarptautiniai auditoriai, patvirtinantys atitikimą maisto saugos standartų reikalavimams. 2020 metais taip pat įsidiegėme IFS maisto saugos vadybos standartą.

Labai vertiname natūralius gaminius, iškeptus nenaudojant sintetinių maisto priedų bei konservantų, todėl savo asortimente turime nemažai tokių produktų. Natūralus ir sveikas produktas – mūsų siekiamybė. Aukščiausios kokybės žaliavos, patirtis kuriant naujus produktus, o vėliau ir juos gaminant, leidžia pelnyti vartotojų pripažinimą. Mums svarbu ką valgome patys ir ką valgysite Jūs!